Hit týdne 21. 4. 2024

21. duben 2024

Hit týdne, novinky a největší hity. Jax Jones a Zoe Wees, Beyoncé, Xindl X a Katarína Knechtová, Wohnout a další.

První místo v Hitu týdne opět obhájili Jax Jones a Zoe Wees!

Timucin Fabian Kwong Wah Aluo, tak se původně jmenuje londýnský producent Jax Jones, který společně s hamburskou zpěvačkou Zoe Wees už počtvrté triumfoval v Hitu týdne. Singl Never Be Lonely od vás opět získal nejvíc hlasů.

Druhá je nejlepší novinka – country laděná Beyoncé s hitem Texas Hold’em. V hitparádě bodovala hned napoprvé, rovnou jste ji poslali na stupně vítězů. Nejlepší domácí song pak okupuje třetí příčku, píseň ze seriálu Policie Hvar mají na svědomí Xindl X a Katarína Knechtová a jmenuje se Si zabil, kámo.

Hned za ní jsou další novinky, bizarní plnoštíhlá Nevěsta od skupiny Wohnout (No.4) a nová Dua Lipa – Illusion (No.5).

Novinky a nasazené

V nasazených je tentokrát Taylor Swift, která v pátek vydala nové album The Tortured Poets Department, první singlem z něj je Fortnight s Post Malonem. Další nasazený je Ir Hozier s úřadující britskou jedničkou Too Sweet, naši Mirai s novým trackem Easy, zpěvák finských Sunrise Avenue – Samu Haber nebo hvězdná partička Kungs x David Guetta x Izzy Bizu.

Poslechněte si 16. vydání Hitu týdne roku 2024. O pořadí všech songů rozhodujete vy, svými hlasy. Hlasování běží jako vždy až do pátku do 12:00, do té doby můžete rozhodnout o těch nejlepších hitech na Rádiu Praha. Premiéra Hitu týdne je pak na programu vždy v neděli od 19:00, v repríze si pořad poslechnete v pondělí od 22:00 hodin nebo kdykoliv u nás na webu.

Spustit audio

Více z pořadu

E-shop Českého rozhlasu

Vždycky jsem si přál ocitnout se v románu Julese Verna. Teď se mi to splnilo.

Václav Žmolík, moderátor

tajuplny_ostrov.jpg

Tajuplný ostrov

Koupit

Lincolnův ostrov nikdo nikdy na mapě nenašel, a přece ho znají lidé na celém světě. Už déle než sto třicet let na něm prožívají dobrodružství s pěticí trosečníků, kteří na něm našli útočiště, a hlavně nejedno tajemství.